BENZINE

Ons assortiment bestaat uit:
- Euro ongelood 95 (E10).
- Superplus 98 (E5) Xmile

DIESEL

Ons assortiment bestaat uit:
- Diesel
- Diesel Xmile

XMILE

Een kleine toevoeging van grote toegevoegde waarde. XMILE is een biologisch brandstofadditief die de brandstofkwaliteit verbeterd, een lager brandstofgebruik en minder belasting voor het milieu is het gevolg.

De voordelen:
- minder brandstofgebruik (5-8%)
- minder uitstoot
- betere motorprestatie
- lagere kosten

Klik hier voor meer informatie over XMILE.

ADBLUE

AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water, die gebruikt wordt als bijvoeging bij bijvoorbeeld vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden. Het handelsmerk ligt bij de Duitse automobielindustriefederatie VDA.

Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3 tot 5% van het dieselverbruik.

Door toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro 4-norm en de  Euro 5 en 6 motoren

TANKPAS

Een zakelijke tankpas is ideaal om de btw op brandstof voor honderd procent te kunnen declareren, maar biedt uiteraard nog meer voordelen. Door de brandstof tankpas te gebruiken bieden wij administratief gemak, want er wordt (maandelijks) maar één factuur opgesteld. Ook indien er meerdere voertuigen zijn waarmee de brandstof getankt wordt, met een tankpas of tankpassen is er sprake van één verzamelfactuur. Er hoeven dus geen losse tankbonnen meer verzameld en ingevoerd te worden in uw administratie.


TANKPAS AANVRAGEN